Perfect Pilates

Heb je wel eens last van je rug? En keert dat regelmatig terug? Dan kan Perfect Pilates iets voor jou zijn! Door versterking van de onderrugspieren kunnen rugklachten wel eens tot het verleden gaan behoren.
Perfect Pilates is de perfecte manier om je lichaam weer te leren kennen. Je gaat leren om elk spiertje in je lichaam bewust aan te spannen. Door deze bewuste aanspanning, verhoog je de basis spanning (spiertonus) van je spieren. Hierdoor ziet je lichaam er al snel mooier en getrainder uit. Door de precieze aanspanning bij de Perfect Pilates-oefeningen leer je ze weer aanspannen. Niet alleen de oppervlakkig gelegen spieren, maar ook de dieper gelegen spieren span je bewust aan. Met Perfect Pilates-oefeningen train je vooral de houdingsspieren. Hierdoor krijg je een mooiere en rechte houding. De les Perfect Pilates start met een warming-up die het lichaam voorbereidt op de oefeningen. Daarna wordt er gestart met de daadwerkelijke oefeningen. De les sluiten we af met een cooling-down, op deze manier neemt de kans op blessures af. Voor jong en oud, voor actieve sporters, en voor niet sporters. Pilates is een training die voor iedereen geschikt is.
  • Diegenen die een mooier en getraind lijf willen.
  • Diegenen met rug- en nekklachten
  • Diegenen met een zittend beroep.
  • Diegenen met gewrichtsklachten
  • Diegenen die lang niet meer gesport hebben.
  • Diegenen die weer in shape willen komen na zwangerschap.
  • Diegenen met rugklachten / bekkeninstabiliteit.
  • 50 plussers die jong en energiek willen blijven.
De les wordt begeleid door onze ervaren fysiotherapeute Ilona van der Molen die tevens gediplomeerd Perfect Pilates Instructor is. Je kunt er voor kiezen om 6 lessen te doen maar ook voor een langere cursus van 3 maanden en als je het echt leuk vind kun je er gewoon mee door gaan en wat cursussen aan elkaar plakken. Je kunt je opgeven voor een proefles om mee te maken of het bevalt. Het is een hele specifieke manier van trainen dus of je het leuk en effectief vindt moet je zelf ervaren. Op dit moment bieden wij een korte en lange cursus Perfect Pilates aan. De tarieven staan vermeld in het tabblad “over ons” onder tarieven. Cursustijden Perfect Pilates op dit moment:
Maandag 10:00 – 11:00 uur
Maandag 16:30 – 17:30 uur
Maandag 17:45 – 18:45 uur
Woensdag 11:00 – 12:00 uur
Is Perfect Pilates ook iets voor jou? Kom gerust een proefles volgen! Klik hier voor de kosten van een abonnement.