Ilona van der Molen 12 ½ jaar bij Fysiotherapie Medemblik

Eind 2006 hadden we een vacature uitstaan voor een nieuwe collega. Op sollicitatiegesprek kwam Ilona van der Molen uit Alkmaar. Ze wilde graag bij ons werken en ook wij zagen het helemaal zitten met haar. Op 1 januari 2007 werd ze voor 4 dagen per week onze collega en bleef ze de vrijdagen in Magnushof in Schagen werken omdat ze het behandelen van ouderen heel erg leuk vond.

De eerste maanden zaten we nog op de Oude Haven, maar in mei 2007 zijn we verhuisd naar de Muiter, onze huidige locatie. Ilona ging aan de slag en wilde ook meteen de Pilateslessen voor haar rekening nemen. Daarvoor moest eerst een cursus gedaan worden en zo was ze Perfect Pilates trainster. Tot op de dag van vandaag geeft ze de lessen twee keer per week en heeft ze zeer trouwe cursisten!

In de loop der jaren heeft Ilona zich ontwikkeld tot een zeer deskundige fysiotherapeute.

Ze heeft vele modules op het gebied van handtherapie gedaan en weet dus heel veel van pols-, vinger- en duimklachten, alsmede van de verschillende handletsels.

Verder cursussen op het gebied van oncologische patiënten, hoofdpijn, diabetes mellitus, fibromyalgie, beweegprogramma’s voor chronische patiënten, schouderklachten bij bovenhandse sporters en ook een uitgebreide cursus orthopedische revalidatie, waarbij o.a. veel gebruik gemaakt wordt van tapen.

Ilona is dus een allround fysiotherapeute met veel aandacht voor haar mensen. Ze kan erg goed luisteren en leeft altijd erg mee met haar patiënten. Ze dragen haar dan ook op handen.

Ilona woont met haar Erik in Alkmaar en heeft de laatste 4 jaar ook nog eens drie schattige, lieve kinderen op de wereld gezet. Net zo lief als ze zelf altijd voor iedereen is.

Wij als collega’s zijn dan ook erg blij met Ilona als collega en hopen dat zij nog jaren bij ons zal blijven!