Gebruik de MijnZorgApp!

Bij uw inschrijving als patiënt vragen wij u uw e-mail adres en 06-nummer. U ontvangt dan een SMS-je met een link naar de MijnZorgApp. 

Als u een iPhone of een Android telefoon heeft, kunt u de MijnZorgApp gratis downloaden.

Afspraken, oefeningen en herinneringen                      Altijd uw afspraken en huiswerkoefeningen bij de hand met de MijnZorgApp
van Fysiotherapie Medemblik.

U kunt zelf instellen of u een vertrekherinnering wilt ontvangen, en  op welk moment deze herinnering  verstuurd wordt als push bericht in de app.

Voor de huiswerkoefeningen kunt u ook reminders instellen.  De oefeningen zijn ook veelal in een filmpje te bekijken in de app met tekstuele uitleg erbij.  Heel handig dus!

Uw privacy en AVG richtlijnen                                              Voor het gebruik van MijnZorgApp sluit HealthTrain met onze praktijk een verwerkersovereenkomst af, en geven daarmee invulling aan de verplichtingen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Voordat er wordt ingelogd op MijnZorgApp, kunnen de voorwaarden met betrekking tot de app worden ingezien en moet hiermee akkoord worden gegaan.

De gegevens van cliënten, die MijnZorgApp uitleest, worden veilig getransporteerd en opgeslagen bij Intramed (ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd).  Intramed is het afspraken-/administratiesysteem waar Fysiotherapie Medemblik gebruik van maakt.