Jessica Brinks 12 ½ jaar bij Fysiotherapie Medemblik

In 2006 kwam Jessica stage lopen bij Fysiotherapie Medemblik vanuit de Hoge School van Amsterdam en is toen maar meteen gebleven. Eerst als fysiotherapie-assistente en daarna met een vast contract. De locatie was toen nog Oude Haven, maar in 2007 verhuisden we met de hele praktijk naar de Muiter op de huidige locatie aan de Admiraliteitsweg 2C.

De eerste tien jaar, misschien zelfs langer heeft Jessica zich tevens ingezet als verzorgster van diverse voetbalteams. Eerst voetbalvereniging DEK, later MFC en als laatste ook nog bij Opperdoes.

Jessica is een enthousiaste medewerkster die zich erg inzet voor haar patiënten en voor de praktijk.

In de eerste jaren dat ze bij ons werkte heeft zij haar certificaat voor Perfect Pilates trainster gehaald. Daarna is ze verder gegaan met een andere cursussen zoals Medical taping, psychosomatische fysiotherapie en beweegprogramma voor oncologie. Een aantal jaren geleden heeft zij de cursus dry needling afgerond, waar veel gebruik van wordt gemaakt.

Daarna volgden inspanningsfysiologie, valpreventie voor ouderen en een uitgebreide cursus artrose aan heup/knie.

De laatste jaren zet Jessica zich erg in voor de ouderen. De seniorenfitness in Opperdoes in Verzorgingshuis Almere is daar een goed voorbeeld van. Met veel enthousiasme leidt ze
daar 4 groepen op verschillende dagen. Voor valpreventie kunt u ook bij haar terecht.

Wij als collega’s van Fysiotherapie Medemblik dragen haar een warm hart toe en willen haar ook via deze weg nogmaals van harte feliciteren dat ze al 12 ½ jaar bij ons is!

Jessica werkt vier dagen bij Fysiotherapie Medemblik en wel van maandag tot en met donderdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *