Ramon van Diepen

Onze osteopaat, fysio- en manueel therapeut

Sinds 2021 is Ramon bij ons werkzaam als osteopaat, maar ook als fysiotherapeut en manueel therapeut. Ramon is aanwezig van maandag tot en met donderdag; vanaf februari 2024 gaat dit veranderen.  Als osteopaat werkt hij als zelfstandige in de praktijk. Tot februari 2024 is Ramon op maandag en woensdag beschikbaar als fysiotherapeut en manueel therapeut voor Fysiotherapie Medemblik.

Contactgegeven Ramon van Diepen


 

 

 

 

 

 

 

 

Wijzigingen 2024; alleen nog osteopathie aanbod

In 2024 zal hij verhuizen met zijn gezin naar Friesland. Hij gaat hier per 1 februari 2024 een osteopathie praktijk overnemen in Lemmer.                                                                          

Dit betekent dat hij vanaf deze datum niet meer werkzaam zal zijn in Medemblik als fysio- en manueeltherapeut, maar nog wel zal werken als zelfstandig osteopaat in Medemblik op maandag en dinsdag.

De rest van de week zal hij actief zijn in Lemmer in verband met zijn overname van de osteopathie praktijk daar. Osteopathie is Ramon zijn belangrijkste focus. Hij is recent begonnen met de opleiding Osteopathie bij Kinderen. In de loop van de komende maanden zal hij in toenemende mate pasgeborenen, jonge en oudere kinderen gaan behandelen.

Afspraak maken?

  • Afspraken voor fysio- en manuele therapie kunt u maken door te bellen met 0227- 548000. 
  • Afspraken voor osteopathie kunt u maken met Ramon zelf