Rian Kooij  12 ½ jaar bij Fysiotherapie Medemblik

Eind 2006 hadden we een  vacature uitstaan voor nieuwe collega. Op sollicitatiegesprek kwam Rian Kooij uit Stedebroec. Ze wilde graag bij ons werken en ook wij zagen het helemaal zitten met haar. Ze had nog een baan bij de post en daar wilde ze wel snel vanaf. 9 oktober 2006 was haar eerste dag bij ons!

De eerste maanden zaten we nog op de Oude Haven, maar in mei 2007 zijn we verhuisd naar de Muiter, onze huidige locatie. Rian ontpopte zich als een bijzonder goede fysiotherapeut met veel kennis van zaken en aandacht voor alle mensen.

Eén van haar vele goede eigenschappen is dat ze heel eerlijk is en zegt wat ze denkt of vindt. Daarom weet iedereen wat ze Rian hebben!

Rian is zelf heel sportief en doet actief aan waterpolo, zo af en toe is ze ook fanatiek aan het hardlopen en loopt ze een halve marathon.  Ze heeft dan ook al heel wat cursussen in die richting gedaan zoals inspanningsfysiologie, medical taping en ook voor hardloopanalyses kunt u bij haar terecht.

Verder is Rian zich  gaan richten op beweegprogramma’s voor mensen met claudicatioklachten ( etalagebenen) en voor COPD. Wij zitten als praktijk dan ook in het Claudicationetwerk en binnenkort ook in het COPD netwerk. Vaatchirurgen bv. sturen patiënten rechtstreeks naar onze praktijk vanwege haar expertise.  Rian heeft inmiddels heel wat beweeggroepen onder haar hoede. Ze doet dat met veel plezier en loopt zelfs de speciale avondvierdaagse in Hoorn in juni met een aantal patiënten mee!

Het beweegprogramma voor hartrevalidatie is haar volgende doel dit jaar.

2 jaar geleden heeft Rian ook de artrosecursus gedaan voor heup- en knieklachten en zo heeft ze zich ontwikkeld tot een allround fysiotherapeute, waar wij niet meer buiten kunnen. Zij is beslist één van de pijlers van onze praktijk. 

Wij als collega’s van Fysiotherapie Medemblik dragen haar op handen en willen haar dan ook via deze weg nogmaals van harte feliciteren dat ze al 12 ½ jaar bij ons is!

Rian  werkt vier dagen bij Fysiotherapie Medemblik en wel op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op vrijdagmiddag geeft ze elders nog ouderengym.